Reviews

Beoordelingen en ervaringen met o.a. Spoedopleiding Friesland, onderdeel van Spoedopleiding Nederland

10

Sophie Uiterwaal
Plaats: Bilthoven
Datum: 09-10-2020

Ik kan niet omschrijven hoe leuk mijn tijd is geweest met Moes. Naast het feit dat hij ontzettend goed is in autorijles geven, is hij ook een maatje van mij geworden. Tijd vliegt voorbij en heb het ontzettend naar mn zin gehad. Hoe blij ik ook ben met dat ik mijn rijbewijs dankzij Moes ontzettend snel heb gehaald, ga ik die uurtjes toch wel missen. Ontzettende aanrader!!

10

Mees Rijk
Plaats: Den Helder
Datum: 06-10-2020

Super dit!! dankzij NAREK de eerste keer gelijk raak in 9 dagen mijn rijbewijs dankjewel Narek echt top lekker ontspannen goede tijden fijne tips die je meegeeft echt waar top dit

8

Jordy van Diemen
Plaats: Utrecht
Datum: 28-09-2020

Fijne vlotte rijopleiding genoten. Les gehad van mijn rustige instructeur Wim, die mij prima klaar stoomde voor het examen. Dankzij hem het de 1 ste keer gehaald. Gr Jordy.

10

Jasper
Plaats: Heerhugowaard
Datum: 10-09-2020

Geslaagd na 2 keer. Erg goede instructeur die veel tijd in je steeks. Binnen 2 weken herexamen kunnen regelen. Veel rijden in korte tijd helemaal top!

10

Gino
Plaats: Den helder
Datum: 01-09-2020

Echt een goeie tijd gehad met Narek. Hij legt goed uit en geeft fijn les. Kwam altijd op tijd en zorgde er echt voor dat ik op mn gemak was in zijn auto. Gelijk in 1 keer geslaagd. Narek thanks voor alles, en je weet, als ik je tegenkom we gaan racen

10

Max
Plaats: Utrecht
Datum: 01-09-2020

Zonder Mous had ik mijn rijbewijs niet gehaald voor de vakantie. Hij heeft alle fouten er snel uitgepikt en streng lesgegeven. Maar hij is ook enorm vriendelijk en een goede man. Je weet dat je het altijd leuk met Mous in de auto gaat hebben!

10

Bart
Plaats: Heerhugowaard
Datum: 31-08-2020

Ik ben heel tevreden! De rijlessen gingen vlot(2 weken), ik wordt heel goed geholpen met mijn zenuwen waardoor ik bij het examen calm kon rijden. In 1x gehaald met mijn rij instructeur narek. Dankje wel!

10

Tim
Plaats: Utrecht
Datum: 20-08-2020

Super rijschool!! Zodra Mous jou rijinstructeur is, zit je goed neem dat van mij aan. Die man is zo vriendelijk, heeft een extreem goed hart en geeft super lessen!
Ik kwam met weinig/geen ervaring bij Mous rijden en ik 1 keer geslaagd! Hartelijk dank Mous, ik gun je het beste??

9

Rodny Stolk
Plaats: Oudeschild, Texel
Datum: 12-08-2020

Lekker snel en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, natuurlijk bij Narek! Je bepaalt zelf het tempo, dat is fijn!

10

Alex
Plaats: Bergen (NH)
Datum: 10-08-2020

Vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald, super bedankt aan mijn goede rijinstructeur Narek

8

Katja Willems
Plaats: Venlo
Datum: 08-08-2020

Gisteren in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Super bedankt voor de goede begeleiding en fijne leerzame rijlessen.Gr Katja

9

Jesh Ebot
Plaats: Nieuwegein
Datum: 06-08-2020

In 1x geslaagd met dank aan mijn rijinstructeur Mous!! Topper bedankt!

9

Maikel Arets
Plaats: Maastricht
Datum: 28-07-2020

ja,het kan toch nog snel,gelukkig maken ze er werk van bij spoedopleiding limburg. De 1ste keer geslaagd in 4 weken tijd! Top bedankt. Gr Maikel.

8

Cindy van Leeuwen
Plaats: Eindhoven
Datum: 15-07-2020

Gelukkig toch nog snel mijn rijbewijs op tijd gehaald. Nu kan ik starten met mijn nieuwe baan.Met dank aan spoedopleiding nederland en mijn instructeur Jos.

9

Jan Roelofs
Plaats: Winschoten
Datum: 26-06-2020

Bedankje aan rijinstructeur Jacob voor de professinele en plezierige rijlessen.Gr Jan

8

Christa Simons
Plaats: Maastricht
Datum: 16-06-2020

Yes yes yes. mijn rijbewijs binnen.ook nog in 1 keer kan het nog niet geloven.Heel veel dank aan spoedopleiding limburg.

10

Fenna
Plaats: Alkmaar
Datum: 04-06-2020

Super opleiding! Ondanks de corona maatregelen hebben we toch goed kunnen lessen en wat alles goed en veilig! Binnen een week mijn rijbewijs behaald! Nogmaals bedankt naar mijn rij instructeur.

9

Jessy Broekhuizen
Plaats: Ede
Datum: 20-05-2020

Ondanks uitgesteld examen toch nog snelde 1 ste keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Spoedopleiding Nederland. Ook dank voor de leuke en leerzame rijlessen van mijn rijinstructeur Leo.

8

Wendy Somers
Plaats: Venlo
Datum: 02-03-2020

Nogmaals bedankje aan spoedopleiding limburg voor de vakkundige en plezierige rijlessen.Ook dank aan mijn rijinstructeur Dominique. Gr Wendy

8

Johan Huizinga
Plaats: Leeuwarden
Datum: 15-02-2020

Lekker snel mijn rijbewijs gehaald,bedankt spoedopleiding friesland gr Johan

9

Angela Gerritsen
Plaats: Veenendaal
Datum: 27-01-2020

Bij deze dank aan spoedopleiding nederland voor de snelle behandeling van mijn aanvraag om het rijbewijs te halen.Dankzij jullie kan ik binnenkort aan mijn nieuwe baan beginnen.Groetjes Angela

8

Vincent Dekker
Plaats: Drachten
Datum: 19-01-2020

Super toffe rijlessen gehad.Goede klik met mijn instructeur.In 1 keer gehaald.Top bedankt.

7

Ingrid Joosten
Plaats: Maastricht
Datum: 08-01-2020

Bedankt voor de goede begeleiding.Fijn dat er aandacht gegeven werd aan mijn rijangst.Nogaals dank aan mijn rijinstructeur Jan.

8

Chris Hoogma
Plaats: Groningen
Datum: 03-01-2020

Super fijne rijlessen gehad van mijn instructrice Jolanda.2 de keer geslaagd.Kan nu lekker zelf gaan rijden in mijn auto,bedankt Chris.

8

Rubin Vonken
Plaats: Eindhoven
Datum: 27-12-2019

Bedankt voor de snelle en leerzame rijopleiding. Gr Ruben

10

Ricardo
Plaats: Roermond
Datum: 12-12-2019

Heel veel rij en leer plezier gehad bij Spoedopleiding Limburg.

Toffe rijinstructeur Dominique die alles goed uitlegt, behulpzaam is en geduldig is, en die mij ook goed gemotiveerd heeft goed te blijven rijden en beter te worden.

Bedankt.

8

Priscilla Kubben
Plaats: Boxtel
Datum: 05-11-2019

Top rijopleiding! goede service en planning werd gemaakt zoals beloofd,top bedankt. Gr Priscilla.

8

Femke Kruisinga
Plaats: Heerenveen
Datum: 28-10-2019

Meteen de 1 ste keer geslaagd. Nu lekker zelf rijden.Had super leuke rijinstructrice,dank je Laura.

7

Aaron Meulenberg
Plaats: Hoogezand
Datum: 21-10-2019

Leuke leerzame opleiding genoten ondanks dat ik niet de snelste leerling was.Toch heel veel dank voor het geduld met mij aan mijn rijinstructeur Bas.

8

Sergio Boskamp
Plaats: Alkmaar
Datum: 15-10-2019

Snelle rijopleiding gehad met dank aan mijn rijinstructeur Wim. Gr Sergio

8

Karin Hoogma
Plaats: Deventer
Datum: 01-10-2019

Bedankt voor de goede begeleiding en service.Een echt aanrader!

8

Klaas Bergsma
Plaats: Heerenveen
Datum: 28-09-2019

Heb de rijopleiding als zeer prettig ervaren.kwam natuurlijk door mijn rijinstructeur.blij dat ik het de 2 de keer heb gehaald.

9

Wessel van Bree
Plaats: Abcoude
Datum: 15-09-2019

Super opleiding gehad.In 3 weken en in 1 keer geslaagd.Bedankt.

9

Maarten Oost
Plaats: Utrecht
Datum: 04-09-2019

Binnen een halve maand in 1 keer mijn rijbewijs behaald!
Met veel dank aan mijn rijinstructeur Moes Daoudi!

Spoedopleiding Utrecht bedankt voor deze match!

8

Robin de Laat
Plaats: Dordrecht
Datum: 15-08-2019

Super gave opleiding gehad.Dank aan Spoedopleiding Zuid-Holland.Zeker een aanrader.

9

Hakim v Lee
Plaats: Bavel
Datum: 05-08-2019

In 4 weken mijn rijbewijs behaald!Met dank aan mijn rijinstructeur Fahid. Ook Spoedopleiding Nederland wil ik nogmaals bedanken voor de prima service.Groetjes Hakim.

8

Ben Zijlema
Plaats: Winschoten
Datum: 28-07-2019

Fijne prettige rijopleiding gehad. 1ste keer geslaagd!Service was top,komen afspraken na die zij beloven.Zeker aan te raden.Groetjes Ben.

8

Edith van Gogh
Plaats: Eindhoven
Datum: 03-07-2019

Supersnel mijn rijbewijs gehaald!Hierbij nog even een bedankje aan Spoedopleiding Brabant voor de prima rijopleiding!Groetjes Edith.

8

Edwin Bergsma
Plaats: Veendam
Datum: 26-06-2019

Top! rijopleiding gehad.Met dank aan mijn rijinstructeur Jan.Groetjes Edwin.

7

Irene Gils
Plaats: Rotterdam
Datum: 18-06-2019

Yes!Heb het roze papiertje binnen!Bedankt Spoedopleiding Zuid-Holland voor de goede service en begeleiding.Groetjes Irene.

8

Jordi Meulenberg
Plaats: Maastricht
Datum: 08-06-2019

Meteen de 1 ste keer geslaagd binnen 1 week! Helemaal top!! Het was wel heel pittig,maar het is te doen,dankzij goede les planning en begeleiding.Zeker aan te bevelen.Nogmaals bedankt Spoedopleiding Limburg,
Groetjes Jordi.

7

Bianca Mets
Plaats: Haarlem
Datum: 28-05-2019

Hierbij wil ik mijn rijinstructeur Sebastiaan bedanken voor de gezellige en leerzame lessen.2 de keer geslaagd.Totale opleiding toch in 5 weken afgerond.Dus toch nog lekker snel.

9

Angela Niessen
Plaats: Valkenswaard
Datum: 15-05-2019

Fijne korte rijopleiding genoten.Waren leuke maar vooral leerzame lessen.Mede dankzij mijn rijinstructeur Ger.Kan deze rijopleiding zeker aanbevelen.

8

Thomas Vinken
Plaats: Groningen
Datum: 03-05-2019

Autorijbewijs gehaald in 3 weken! Het was wel flink aanpakken,maar het resultaat mag er zijn. Super bedankt voor de goede begeleiding.Groetjes Thomas.

9

Wessel Martens
Plaats: Utrecht
Datum: 25-04-2019

Fijne opleiding gehad,meteen geslaagd!goede service,komen na wat zij beloven,dus ronduit tevreden.Nogmaals bedankt.

8

Frederique Elsinga
Plaats: Goes
Datum: 15-04-2019

Via deze weg wil ik Spoedopleiding Zeeland bedanken voor de snelle en leerzame rijopleiding.Vooral ook super hoe flexibel jullie omgaan met de les planning.

9

Rubin de Graaf
Plaats: Alkmaar
Datum: 05-04-2019

Fijne korte,maar wel intensieve opleiding gehad.In een keer geslaagd,met dank aan de goede begeleiding van mijn instructeur Jan.

8

Chris Smit
Plaats: Hoogezand
Datum: 30-03-2019

Supersnelle rijopleiding gehad,zoals beloofd werd,daarbij had ik ook nog hele leuke rijlessen en in 1 keer geslaagd.Dus een echt aanrader! Nogmaals bedankt.

10

Reinier Broekema
Plaats: Opende
Datum: 24-03-2019

In 10 dagen mijn rijbewijs binnen.Instructeur Narek is een kanjer.Bedankt voor de goede begeleiding en service.

9

Roger
Plaats: Sittard
Datum: 08-03-2019

Was maar alles zo simpel... een echte aanrader ...zeker als het snel moet.

9

Wouter
Plaats: Urmond
Datum: 19-02-2019

Aanrader!

8

Michel B
Plaats: Leeuwarden
Datum: 05-02-2019

Top!

8

Rens R
Plaats: Lelystad
Datum: 24-01-2019

Fijn geregeld

8

Claire Gilles
Plaats: Schimmert
Datum: 16-01-2019

Tweede keer geslaagd

7

Sander vd Haan
Plaats: Apeldoorn
Datum: 08-01-2019

Geslaagd! Prima service.

9

Stepan H
Plaats: Weert
Datum: 05-01-2019

Heel professioneel. Rustige fijne instructeur.

9

Bop Smelik
Plaats: Hilversum
Datum: 04-01-2019

9

Guillaino Bonapart
Plaats: Den Haag
Datum: 02-01-2019

Zeer tevreden

8

Amanda Z
Plaats: Zwolle
Datum: 16-12-2018

Rustige rijinstructeur stelt je op je gemak.

7

Yorn
Plaats: Sevenum
Datum: 15-12-2018

8

Hannah Suikerbuik
Plaats: Heinkenszand
Datum: 06-12-2018

7

Daphne van der vegt
Plaats: Ballum
Datum: 02-12-2018

Prima!

6

Asha
Plaats: Nieuwleusen
Datum: 29-11-2018

7

Marco Klomp
Plaats: Ravenswaard
Datum: 26-11-2018

9

Maud vd Wal
Plaats: Heerenveen
Datum: 18-11-2018

Leuke rijinstructeur!!!

9

Ilse Donk
Plaats: Beekbergen
Datum: 05-11-2018

8

Jeroen
Plaats: Roermond
Datum: 25-10-2018

Goede service

8

Dennis Wiersma
Plaats: Heerhugowaard
Datum: 20-10-2018

Er was iets mis gegaan met de planning maar super opgelost en uiteindelijk in 1 keer geslaagd

8

Iman A
Plaats: Sittard
Datum: 17-10-2018

Klasse rijschool!

8

Coen de Leeuw
Plaats: Ommen
Datum: 06-10-2018

Super fijne rijlessen gehad.

8

Kevin Shuls
Plaats: Delfzijl
Datum: 28-09-2018

Fijne rijschool!

7

Floor
Plaats: Groningen
Datum: 07-09-2018

8

Floriaan Graaf
Plaats: Noordwijk
Datum: 05-09-2018

Super snel rijbewijs gehaald, thanks!

9

Aaron O
Plaats: Veendam
Datum: 20-08-2018

super rijinstructeur :)

9

Alisha
Plaats: Leeuwarden
Datum: 10-08-2018

1ste keer geslaagd.

10

Mandy Kartner
Plaats: Maasbracht
Datum: 10-07-2018

Super rijschool 1e keer geslaagd!

10

Naomi Kartner
Plaats: Maasbracht
Datum: 07-07-2018

Top rijopleiding 2 weken direct geslaagd.

Wat vind jij van Spoedopleiding Friesland?

Naam: *

E-mailadres: *

Plaats:

Cijfer: *

Opmerkingen:

Vraag vrijblijvend onze brochure
met alle informatie op

Vraag onze brochure
met alle informatie op

Aanvragen

Brochure Spoedopleiding Nederland
× Home De spoedopleiding Prijzen & Pakketten Jouw regio Theorie Over ons Veelgestelde vragen Contact

Contact formulier

Bel mij terug!